Indonesisk Karrysuppe
Startside Haven Opskrifter Gustav C&C's Links Carl Fotoalbum

 

Indonesisk Karrysuppe

Ingredienser:

2 løg

4 fed hvidløg

Olivenolie til svitsning

1/2 krydderiglas karry

1/2 liter hønseboullion

1 dåse hakkede flåede tomater

1 dl piskefløde

1 lille (eller 1/2 stor) dåse henkogte ferskner incl. saft

200 g rejer

Iceberg salat

Brød

 

bullet

Løg og hvidløg hakkes

bullet

Lidt olie kommes i en gryde og løg, hvidløg og karry svitses heri

bullet

Hønseboullion, flåede tomater, fløde samt saften fra ferskerne hældes i gryden

bullet

Koger i ca. 10 min.

 

bullet

De henkogte ferskner hakkes i tern

bullet

Salaten snittes fint

 

bullet

2 min. inden servering kommes rejer (evt. frosne) og ferskner i suppen

bullet

Suppen bringes i kog og er nu klar til servering

 

bullet

Tallerkener anrettes med fint snittet salat i bunden

bullet

Brød serveres til

 

bullet

Suppen serveres - Velbekomme....